А поговоримо про римські штори?!

Римські штори є підвидом жалюзі. У римських шторах тканина не звисає вільно, а натягнута на секції металевого каркаса. Коли римські штори розкладені, то вікно неначе задрапіроване тугим полотном, в складеному вигляді вони збираються елегантними складками. Римські штори на вікна не займають багато місця і візуально виглядають компактно. Це ідеальний варіант для малогабаритних приміщень або вікон нестандартної форми.

Види римських штор

У салоні штор Viva у Львові представлені римські штори в двох популярних варіантах:

  •  тканинні римські штори припускають використання високоякісної дихаючої тканини з шовку, оксамиту, льону, бавовни та інших тканин. Вони ідеально впишуться в котедж або квартиру, несучи в інтер'єр відчуття затишку і розкоші
  •  бамбукові римські штори - унікальна конструкція, яка виконана з натурального матеріалу. Полотно переплетено вручну з волокон бамбукового дерева, а механізм збору полотна забезпечує легкість управління конструкцією. Даний вид римських штор підійде для любителів оригінальних і вишуканих рішень.

Переваги римських штор

  • Кольорове розмаїття
  • Оригінальний зовнішній вигляд
  • Дозволяють втілити найсміливіші дизайнерські рішення
  • Легка чистка та гігієнічність
  • Компактність і економія місця навколо віконного отвору
  • Необмежений вибір матеріалу

Куди підійдуть римські штори?

За рахунок своєї простоти вони ідеально вписуються в будь-який інтер'єр як класичний, так і сучасний. Сьогодні їх легко можна зустріти в багатьох квартирах, ресторанах або кафе. Римські штори можуть бути встановлені не тільки в отворі вікна, але і на стіні, і навіть на стелі, в невеликих приміщеннях, як кухня або засклена лоджія. Вони відмінно виглядатимуть там, де розсувні фіранки не підійдуть, а римські штори дозволять істотно заощадити простір в будь-якій кімнаті. Особливо рекомендують їх використовувати в оформленні робочого кабінету, кухні або дитячої.

Необов'язково зупиняти вибір тільки на тканинних римських шторах. Любителям незвичайних речей варто задуматися про такий матеріал як натуральний бамбук, з якого також часто виготовляють полотно римських штор. Цей матеріал володіє своєю екологічною чистотою і повною безпекою для здоров'я.

У салоні штор Віва вам допоможуть підібрати тканину по візуалізації аби ви не витрачали час на поїздки у салон. Ще одними перевагами салону Віва є послуги дизайнера, коли є виїзд на заміри і найголовніше, що всю роботу тут можуть виконати під ключ.

P.S. а цього місяця нашим клієнтом став Банк Готель - дякуємо вам за довіру ;-)

Чекаємо на вас на на ваші змовлення з понеділка по суботу :-)